Noviteti za ljubitelje elektronskih cigareta

Poslušali smo sugestije iskusnih vejpera i obezbedili nove proizvode koji će uživanje u parenju podići na viši nivo. Otkrijte SubEd, IntensEd i PowerEd, premium EdSylver kliromizere i baterije namenjene ljubiteljima bogatog ukusa, strastvenim vejperima i onima koji će to postati :)

SubEd kliromizer

EdSylver SubEd kliromizer

EdSylver SubEd kliromizer sa smanjenim otporom, najnižim koji je EdSylver ikada proizveo, brže zagreje grejače i tako daje veću količinu pare i puniji ukus

Napravljen u skladu sa novom, sub-ohm tehnologijom, sa otporom manjim od jednog oma, SubEd je namenjan strastvenim korisnicima koji cene veliku količinu pare i bogatstvo ukusa. Izuzetnu jačinu pare postiže tako što se grejač u toku povlačenja dima zagreje znatno brže od kliromizera sa većim otporom. Za SubEd čak nudimo i atomizere koji imaju otpor od svega 0,5 oma za još intenzivniji užitak.

SubEd se jednostavno i brzo puni, izuzetne je izrade od kombinacije metala i stakla i poseduje silikonske čepove protiv curenja tečnosti pa je tako onemogućeno bilo kakvo izlivanje.

U SubEd kliromizer možete sipati najviše 3,5 ml tečnosti a fabrički atomizer koji se dobija uz klir će trajati oko osam nedelja posle čega ga možete zameniti rezervnim koji se dobija u paketu i tako produžiti korišćenje ovog klira za još dva meseca, bez kupovine dodatnih atomizera.

Pogledajte šta o SubEd kliru kaže betrayer u svojoj recenziji na YouTube-u.

IntensEd kliromizer

EdSylver IntensEd kliromizer

Kliromizer premium izrade koji odlično izgleda a sa Double Coil tehnikom pruža pun i kremast užitak u aromama

Ovaj kliromizer je atraktivnog izgleda ali i sjajnih osobina podređenih punom ukusu. To potvrđuje dizajn sa duplim grejačima (eng. Double Coil) pa tako sa IntensEd kliromizerom možete uživati u bogatijoj, kremastoj, toploj pari sa veoma intenzivnim aromama.

IntensEd poseduje rotacioni prsten kojim lako možete podesiti količinu protoka pare a kombinacija kvalitetnog metala i stakla, kroz koje se jednostavno vidi nivo tečnosti, potvrđuju premium kvalitet na koji smo navikli od brenda EdSylver. IntensEd kliromizer se odlično slaže sa jačin baterijama, kao što su Twist 900 i, novom serijom, PowerEd (PowerEd, PowerEd Pocket i PowerEd2).

Kapacitet punjenja kliromizera IntensEd je 3 ml (oko 30 tradicionalnih cigareta) a otpor 1,5 oma. Pogledajte i YouTube recenzije IntensEd klira betrayer-a.

PowerEd baterija

EdSylver PowerEd baterija

Prva baterije iz Vape & Charge PowerEd serije koja pruža dodatnu funkciju punjenja mobilnih telefona

 

PowerEd baterija je prva iz nove, PowerEd serije, koja, pod parolom Vape & Charge, objedinjuje dve funcije pa tako, pored uživanja u elektronskoj cigareti, služi i kao prenosni izvor napajanja za mobilne telefone i druge slične uređaje.

Uz PowerEd se dobija kabl pomoću kojeg možete puniti različite modele telefona (Samsung, iPhone, Blackberry itd.) a sa kapacitetom od 2200 mAh ova baterija se može koristiti nekoliko dana, bez potrebe za punjenjem. Promenjiva jačina struje od 3 do 6 V omogućava jednostavno podešavanje temperature i količine pare.

PowerEd baterija se savršeno slaže sa IntensEd kliromizerom a za ostale kliromizere postoji adapter koji se dobija u paketu sa baterijom kao i USB kabl i sjajna futrola od velura koja će ovu bateriju odličnog izgleda zaštiti od spoljnih uticaja.

PowerEd2 baterija

EdSylver PowerEd2 baterija

Dodatno u odnosu na PowerEd model, ova baterija pruža veću autonomiju i OLED ekran

PowerEd2 je još jedan Vape & Charge model izuzetne izrade od kvalitetnih metala i u odnosu na PowerEd, ovaj model ima veći kapacitet (3400 mAh) koji omogućava još duže korišćenje bez potrebe za punjenjem. Poseduje i OLED ekran sa prikazom raznih informacija u vezi elektronske cigarete kao što su kapacitet tečnosti, baterije, itd.

Kao i osnovni model, i PowerEd2 se bez adaptera može koristiti samo sa novim, IntensEd kliromizerom. Adapter za ostale modele se, zajedno sa USB kablom, i praktičnom futrolom, dobija u kompletu sa baterijom.

PowerEd Pocket baterija

EdSylver PowerEd Pocket baterija

Baterija u malom pakovanju sa kapacitetom od čak 2600 mAh

Najmanja baterija iz PowerEd serije je PowerEd Pocket koja u izuzetno praktičnoj formi nudi litijum-jonsku bateriju kapaciteta čak 2600 mAh što će biti dovoljno za do osam dana korišćenja. Namenjena strastvenijim korisnicima, prilagođena je SubEd i IntensEd kliromizerima ali se, kao i ostali PowerEd modeli, uz pomoć adaptera može koristiti sa raznim kliromizerima.

PowerEd Pocket baterija poseduje tastere za inhalaciju, povećanje i smanjenje snage. Dolazi u kompletu sa USB punjačem, adepterom i ogrlicom za nošenje oko vrata.